KİLİSE-CAMİ ÖNÜ DÜZENLENİYOR.

İlçemizin en önemli tarihi eserlerinin en başında gelen Kilise-Camiye çıkan bozuk yol belediyemiz imkanları ile düzenlemeye başlandı.
     Yıllardır bozuk halde bulunan kısım ilçemiz halkı ve yerli-yabancı turistler tarafından şikayete konu olmakta ve ilçemiz açısında kötü bir reklam olmakta idi.Daha İlimiz Valiliği,Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurular yapılmış fakat sonuç çıkmamıştı.Belediyemiz kendi bütçe imkanları ile ilçemiz için kötü bir görüntüye sahip bu kısmı düzenlemeye alarak ilçemiz turizminin hizmetine sunacaktır.Yaklaşık 10 gün içerisinde düzenlemenin tamamlanması planlanmaktadır.Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU '' Yıllardır ilçemizin en güzide eserlerinin başında gelen Kilise-Camiye çıkan bozuk kısmın bu durumu ilçemiz açısında çok kötü bir imaj sergilemekte idi.Çeşitli kurumlara daha önce başvurulmuş bizde başvurduk ama bir sonuç çıkmayınca kendi imkanlarımız ile bu kısmın düzenlemesine başladık.Güzel bir çalışma ortaya çıkacak ve ilçemiz turizmi açısından da çok iyi bir hizmet olacağı kanısındayız.İlçemizde yol sorunu çok büyük bir sorun bunun bilincindeyiz.Bu soruna çözüm üretmek için çalışmalarımız devam ediyor.Çeşitli kurum,bakanlık ve fonlara projeler veriyoruz belediyemiz imkanları yollarımızın düzenlenmesine devam edeceğiz.Amacımız Güzelyurt'umuzun tüm cadde ve sokaklarının düzenlenmesi fakat bu işler hemen olmuyor kendi imkanlarımız ve gelecek yardımlar ile İnşallah bu sorunu da çözerek halkımıza daha güzel bir Güzelyurt için çalışmalarımız devam edecektir'' dedi.