CNN TÜRK YEŞİL DOĞA PROGRAMI İLÇEMİZDE İDİ.

CNN TÜRK'ün sevilen programı Güven İslamoğlu'nun yaptığı ve sunduğu ''Yeşil Doğa'' programı ilçemizde çekimlerini yaptı.Programın ana teması olan doğal güzellikler,yeşil,su ve bilinmeyen yerlerin keşfi konulu programın çekimleri 2 gün sürdü.Program yapımcısı ve sunucu Güven İslamoğlu ve ekibi Güzelyurt'a hayran kaldılar ve Türkiye yaptıkları çekimlerde en çok etkilendikleri 3-5 yerden birisini olduğunu gerçekten buraların Ürgüp-Göremeye nazaran çok bakir ve doğal kaldığını Ürgüp ve Göreme'nin yapılaşma ve bilinçsiz turizm ile birlikte yok olmaya yakın olduğunu ama Güzelyurt'un doğası,havası,suyu,tarihi ve doğal güzellikleri ile gerçekten görülmesi gereken bir yer olduğunu burada yaşayanların buranın kıymetini bilmesini gerektiğini bildirdi.Tekrar kesinlikle geleceğini bildirerek memnun bir şekilde ilçemizden ayrıldılar.İlçemizde çekilen programın 2-3 hafta içerisinde yayınlanacağını ve yayın zamanı belediyemize haber verilerek duyurulacaktır.