GÜZELYURT TOKİ KONUTLARI KURALARI ÇEKİLDİ.
         İlçemizde yapımı devam eden TOKİ Konutlarının kuraları çekildi.Kura çekiliş törenine TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer BULUT,TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan KARACA ve diğer yetkili birim amirleri katıldı.İlçemiz adına da İlçemiz Kaymakamı Yakup GÜVEN ve Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU katıldılar.Kura çekimi öncesi TOKİ yetkilileri ve Belediye Başkanımız TOKİ Şantiyesine giderek inşaatların durumları hakkında bilgi aldılar.Daha sonra kısa bir Güzelyurt gezisi yapılarak ilçemiz hakkında bilgiler verildi.Özellikle TOKİ heyeti ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldılar.
    Daha sonra heyet kura çekiminin yapılacağı Otel Karballa'ya geçtiler.Kura çekimi önce Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU bir konuşma yaparak misafirlere hoş geldin dedi.Ayrıca TOKİ konutlarına yüksek talep dolayısı ile memnuniyetini dile getirerek bu talebin bu şekilde devamı halinde 2. etap TOKİ konutları içinde başvuru yapacağını söyleyerek başta TOKİ yetkilileri olmak üzere bu işte emeği olan herkese teşekkürlerini iletti.Daha sonra TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan KARACA kürsüye gelerek TOKİ konutlarına taleplerinden ötürü ve Belediye Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek kura çekiminin hayırlara vesile olmasını diledi.

Daha sonra kura çekimine geçildi.İlk kurayı ilçemiz Kaymakamı Yakup GÜVEN çekti.Kaymakam beyden sonra TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer BULUT daha sonra TOKİ Finansman daire Başkanı Ayhan KARACA ve Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU kuraları çekerek hak sahiplerini sahneye davet ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Daha sonra misafirlerimiz ilçemizden ayrıldılar.Kura çekimi noter huzurunda devam etti.95 hak sahibinin daireleri belli oldu.Kalan 29 adet daire için TOKİ'nin belirleyeceği tarihte açıktan satış usulü ile satışa çıkarılacaktır.Bu tarih halkımıza duyurulacaktır.