SODES GENÇLİK MERKEZİ BİNAMIZ BİTMEK ÜZERE
     İlçemiz çarşı meydanındaki eski belediye binamız SODES projesi kapsamında ''Gelveri Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'' projesine uygun çalışmalar devam ediyor.Proje kapsamında zemin katın tadilat ve tamiratları biterek Bağlama,Gitar,Bez Bebek,Resim ve Ebru kurslarımız başlamıştır.Üst katında tadilat çalışmaları 15 gün içerisinde biterek internet salonu,kütüphane,kafe şeklinde ilçemiz gençlerine ve yüksek okul öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.     Bu projenin hayata geçmesi ile gençlerimizin kahve köşelerinde zaman geçirmesinin önüne geçilerek gençlerimizin beraber olacakları sohbet edecekleri,çeşitli mesleki kurslara katılımlarının sağlanarak boş vakit geçirmelerinin önüne geçilip faydalı ve eğlenceli uğraşlar öğretilmesi amaçlanmaktadır.