VALİMİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.
     İlimiz Valisi Sayın Şeref ATAKLI 22 Eylül 2015 tarihinde belediye başkanımızın daveti üzerine tüm gününü Güzelyurt'a ayırarak ilçemizi ziyaret etti.İlimiz Valisi Şeref ATAKLI ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ramazan ALTUNDAĞ ve İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Mustafa DOĞAN'da İlimiz Valisine eşlik ettiler.
    İlimiz Valisini ve beraberindeki heyeti İlçemiz Kaymakamı Yakup GÜVEN,Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU,il Genel meclis Üyemiz Hakan EREN ve daire müdürlerimiz çarşı meydanında karşıladılar.
    İlimiz Valisi ve beraberindeki heyete çarşı meydanımızda halkımızla da görüşen Valimizi daha sonra ilçemizin tamamını kapsayan bir gezi programı hazırlanarak İlçemiz Kaymakamı Yakup GÜVEN,Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU ve İl Genel Meclis Üyemiz Hakan EREN eşliğinde çarşı meydanımızdaki yeraltı şehri,kaya cami,Büyük Cami Sokak ,Manastır Vadisi içerisindeki kaya oyma mekanlar,Kilise-Cami ,Sivişli Kilise,bakı noktaları,yeraltı şehirleri gibi ilçemizin tarihi ve turistik yerlerinin tamamını gezdiler ve buralarda Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU sayın Valimize bilgiler verdiler ve Valilik Makamlarından taleplerini dile getirdiler.Tarihi ve turistik yerler gezilirken buradaki turistler ile de İlimiz Valisi tarafından kısa sohbetler yapılarak Güzelyurt hakkındaki görüşleri ve talepleri soruldu.
İlimiz Valisi Şeref ATAKLI da Belediye Başkanımıza görüşlerini ve yardım edebilecekleri konuları ileterek ilçemiz açısından çok faydalı bir görüşme yapıldı.
    Daha sonra İlimiz Valisi Akyamaç Mahallemize çıkartılarak mahalle halkı ile istişare ederek istek ve sorunlarını dinlediler belediye başkanımız Akyamaç Mahallemizde yapılan ve yapılacak olan işler ile ilgili bilgiler verdiler.Daha sonra Valimiz Akyamaç Mahallemizdeki çocuklarımıza çeşitli kitaplar hediye ettiler.Heyet daha sonra tarihi mahalle fırınlarımıza geçilerek burada misafirlerimize taze Gelveri Ekmeği,çökelek ve tereyağı ikram edildi.
   Heyet daha sonra tarihi konaklarda öğle yemeğine geçildi.Yemek esnasında da Belediye Başkanımız ilçemizin sorunları ve planlanan projeler ve yapılan işler hakkında bilgilendirmeler yaptı.Heyet yemek sonra Güzelyurt'tan ayrılarak Ilısu köyümüze geçtiler.