BAKANLARIMIZ GÜZELYURT'TA İDİ.
     Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Ali Rıza ALABOYUN ile Gümrük ve Ticaret Bakanımız Cenap AŞÇI beraberindeki heyet ilçemizi ziyaret ettiler.     Bakanlarımız öncelikle Güzelyurt Kaymakamımız Yakup GÜVEN'i makamında ziyaret ettiler.     Heyete burada Kaymakamımız Yakup GÜVEN Güzelyurt ile ilgili kısa bilgiler verdiler.     Heyet buradan Belediyemizi ziyaret ettiler.Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU tarafından karşılanan Bakanlarımıza Belediye        Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU kısaca ilçemiz hakkında bilgiler vererek İlçemizin Bakanlıklarda bulunan projeleri konusunda yardımlarını beklediklerini ilettiler.Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Ali Rıza ALABOYUN Belediye Başkanımıza projeler hakkında yardımcı olacaklarını bildirdi.     Daha sonra Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU Bakanlarımıza bugünün anısına hediyeler takdim ettiler.         Heyet belediye binamızdan çarşı meydanına geçerek halkımız ile buluştular.     Halkımızın Aksaray'dan çıkan Bakanlarımıza ilgisi çok büyük idi.     Çarşı meydanında Bakanlarımıza çay ikram edilerek halkımızın dilek ve temennilerini dinlediler.Aksaray Valimiz Şeref ATAKLI'da ilçemize gelerek Bakanlarımıza eşlik ettiler.Bakanlarımız halkımıza verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ettiler ayrıca eski Aksaray Valimiz İçişleri Bakanımız Selami ALTINOK'un da selamlarını ileterek ilçemizden ayrıldılar.