KAYMAKAMIMIZA VEDA.
         İlçemizde 1,5 yıldır görev yapmakta olan Kaymakamımız Yakup GÜVEN'in görev yerinin değişmesi nedeni ile Belediye Başkanımız tarafından veda yemeği düzenlendi.Otel Karballa'da düzenlenen programa Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU,Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr.Hüseyin ÜNLÜ, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk TEYMEN,Selime Belediye Başkanı Turgut YAYATAN,İl Genel Meclis Üyesi Hakan EREN,İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin AKYAMAÇ,Mahalle ve köy muhtarlarımız,Güzelyurt Hükümet Konağındaki daire amirleri,belediye meclis üyeleri katıldılar.
    Veda yemeğinde söz alan Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU ''ilçemizde yaklaşık 1,5 yıldır görev yapmakta olan Sayın Kaymakamımıza bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum ayrıca yeni görev yerinde de başarılar diliyorum'' dedi.Daha sonra İlçemiz Kaymakamı Yakup GÜVEN söz alarak '' Burada 1,5 yıla yakın süredir görev yapmaktayım Güzelyurt gerçekten insanı ile doğası ve tarihi ile çok güzel bir yer daha uzun görev yapmak isterdim fakat kısmet bu kadarmış burada görevi devam eden daire müdürleri,muhtarlarımıza bu güzel memleket için koşturmalarını eksiklerin tamamlanması ve yeni projeler üreterek burayı hak ettiği seviyeye çıkarmalarını bekliyorum.Görev sürem içerisinde beraber çalıştığım,çalışmalarımızda emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
    Daha sonra Belediye Başkanımız Ünal DEMİRCİOĞLU İlçemiz Kaymakamı Yakup GÜVEN'e çeşitli hediyeler sundular.İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman KEÇEÇİ ve Güzelyurt Halk Eğitim Merkezi Müdür V. Erdem ZENGİN de Kaymakam beye hediyelerini sundular.Yemek sonrası Kaymakam bey katılanlar ile vedalaşarak gece sona erdi.